Redovisning & bokföring

Paket för ett framgångsrikt företagande

Vi hjälper dig att effektivisera och förenkla bokföringen med hjälp av automatiska flöden & noggranna rutiner. Vi har även integration mot de flesta bankerna, kassasystem m.m. Du får alltid kvalificerad hjälp från våra redovisningskonsulter när du behöver det.

Digital byrå

Du ska inte behöva sprätta kuvert eller knappa in uppgifter. Inte heller samla papper på hög.
Du får en personlige-postlåda som dina leverantörer skickar fakturorna till.
Vi hanterar dessa.
Kvitton du får, fotograferar du och laddar upp via en app.

Vill du skapa fakturor själv, gör du det enkelt via datorn eller appen. 

Allt smidigt, snabbt och enkelt.

Affärssystem

Med ditt personliga inlogg till affärssystemets app öppnar du dörren till en smidig och enkel ekonomihantering. 
I appen kan du enkelt skapa, betala och attestera fakturor, samtidigt som du har möjlighet att fotografera kvitton och ladda upp dem direkt.
Dessutom har du fullständig kontroll över företags- och skattekonton, allt samlat på ett och samma ställe

Varför vänta

Vi erbjuder skräddarsydda paket och  enskilda lösningar.  
Du kan välja fast avtalspris eller löpande timdebitering.

Låt oss mötas och se vad vi kan erbjuda.
Du väljer det som passar ditt företag bäst.

Få ett kostnadsfritt prisförslag redan idag.


De vanligaste tjänsterna som våra kunder efterfrågar.

Dessa tjänster finns möjliga att använda sig av, men det behöver ni inte, vi kan erbjuda att sköta allt åt er så att ni kan lägga er tid på er verksamhet istället. Fråga oss gärna vid några funderingar.

Bokföring

Hantera kvitton och leverantörsfakturor digitalt, och få automatiska förslag på hur de ska bokföras. Med kopplingar till Skatteverket och Sveriges samtliga största banker sköter du dina betalningar direkt från telefon eller dator. Vi ser alltid till att alla transaktioner blir bokförda på ett korrekt sätt.

Fakturahantering

Ta betalt av dina kunder med ett par klick i mobilen eller på en dator. Dina fakturor skickas helt digitalt via e-post eller e-faktura. När du får betalt matchas och bokförs betalningen mot rätt faktura. Fakturerar du med rot-, rut- eller grönt avdrag? Då rapporterar du smidigt till Skatteverket via smart filuppladdning.

Lönehantering

Alltid uppdaterat med aktuella skattetabeller, kollektivavtal, lagar och regler – så att du enkelt kan ta hand om lönerna själv. Filöverföring till Skatteverket underlättar arbetsgivardeklarationer på individnivå, och de anställda kan själva rapportera när- och frånvaro och få sina lönebesked digitalt.

Integration

Integrationslicensen ingår i alla våra paket, och gör det möjligt att koppla ihop affärssystem med andra system som du använder i din verksamhet – exempelvis ditt kassasystem, arbetsordersystem eller din webbshop. Du sparar tid, slipper dubbelarbete och minimerar risken för fel.

Kvitto & utlägg

Kvitto & Utlägg underlättar och automatiserar för alla inblandade – från användaren som fotar kvittot, till den som stämmer av bokföringen eller hanterar lönerna. Ett tidssparande kvittoflöde utan dubbelarbete, helt enkelt! Används tillsammans med Bokföring och/eller Lön.

Resa

Med Resa är det enklare är någonsin för dig och företagets anställda att hantera tjänsteresor. All rapportering sker digitalt, och omvandlas till löneunderlag med ett klick. Fungerar för både inrikes och utrikes resor – och självklart får du hjälp med att hålla koll på regelverk och belopp.

Några av våra partners

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss, vi erbjuder fri konsultation.